Tämä oli hyvää :) Tarjolla siis peuranpaistia, kermaperunoita sekä punaviinikastiketta.

1141326.jpg

Peuran paistia 0,8 kg

Marinadi:

öljyä

suolaa

ripaus sokeria

kuivattua timjamia

mustapippuria

 

Sekoita marinadin ainekset kestävässä muovipussissa sekaisin ja laita raaka paisti pussiin. Anna marinoitua n. tunti huoneen lämmössä. Sen jälkeen paista paistia kuumalla pannulla, niin että se saa väriä. Kuumenna uuni 130-140 asteeseen ja laita paisti uuniin paitomittarin kera. Paisti on valmis kun sen sisälämpätila on n. 65 astetta. Kääri vielä paisti folioon ja anna vetäytyä.

Tällä kertaa ostin kaupasta valmista punkkukastiketta, jota hiukan parantelin lisäilemällä mausteita. Meillä kun ei tuota punaviiniä juoda, niin on turhaa ostaa koko pulloa pienen kastikkeen takia. Juu, ja lisäksi tosiaan kermaperunoita.