Tässä herkullinen ruoka kaikille jotka haluavat tulisuutta arkiruokaan :)

Olette varmaanki huomanneet, etten laita ohjeisiini yleensä mausteiden kohtiin minkäänlaisia määriä, sillä itse syön aika tulista ja suolaistakin ruokaa, mistä kaikki taas eivät pidä. Kun itse kokeilet näitä ohjeita, laita mausteita aluksi varoen ja maistele milloin ruoka on juuri sinulle sopivan makuista!

1189633.jpg

400g jauhelihaa

1 punasipuli

2 piripiriä (tai muuta pientä chiliä)

400g tomaattimurskaa

5 valkosipulin kynttä tai vs-jauhetta

aromisuolaa

yrttisekoitusta (sisälsi basilikaa, oreganoa, lipstikkaa, minttua sekä kirveliä)

chilijauhetta (reilusti)

cayannepippuria

mustapippuria

n.4dl vettä

tummaa maizenaa

 

Paista jauheliha pannulla ja lisää sekaan pilkottu punasipuli ja murskattu valkosipuli. Pilko piripirit pieniksi paloiksi (halutessasi voit jättää siemenet pois.)ja lisää jauhelihan joukkoon. Kaada myös tomaattimurska sekaan ja lisää mausteet. Laita mausteita aluksi vähän ja maistele milloin potkua on tarpeeksi omaan makuusi. Lisää vesi ja suurusta maizenalla. Anna hautua vähän aikaa.  Tarjoa esim. spagetin kanssa. Pilko pinnalle tuoretta persiljaa.