Meikäläisellä on hiukan ongelmia näitten sivupohjien kanssa..joten älkää ihmetelkö kun pohja saattaa vaihtua lähiaikoina tiuhaan tahtiin, kunnes löytyy jälleen sopiva.

Mutta..olen tehnyt ihan ruokaakin näitten kaikkien kakkujen ohessa :) en vaan ole kaikista kerinnyt kuvia näpsimään, saatikka laittamaan niistä ohjeita tänne. Tässä olisi kuitenkin erittäin hyvä ja tulinen broileriruokaohje. (tulisuuttahan saa muokattua omaan suuhun sopivaksi )

Tässä kannattaa käyttää joko korkeareunaista paistinpannua tai paistokasaria.

1354901.jpg

Riisiä omiin tarpeisiin (raakana n.1,5dl/hlö)

400 g creme fraiche-marinoituja broilerin rintafileitä (4kpl/pkt)

1 pkt pekonia

1-2 isoa sipulia

1 tl valkosipulimurskaa

1/2 prk tacokastiketta, vahvaa (n.1-1,5 dl )

2,5 dl ruokakermaa

suolaa

kanaliemikuutio

öljyä paistamiseen

 

Lisäksi esim. kurkkua

 

Keitä riisi. Paista pekonit kuivalla pannulla ja nosta ne kypsinä sivuun talouspaperin päälle. Paista kanafileet aluksi kuumalla pannulla öljyssä. Kun olet kääntänyt fileet,pienennä lämpöä. Lisää pannulle pieneksi pilkotut sipulit sekä valkosipulimurska ja freesaa niitä hetki. Lisää pannulle myös tacokastike ja kerma. Anna hautua broilerfileitten kypsäksi ja kastikkeen saostua. Pilko pekoni ja lisää kastikkeeseen. Mausta kanaliemikuutiolla ja tarvittaessa suolalla.

Tämä ruoka on myös siitä kätevä, että ei tule suurta tiskivyöryä, kun kastike tehdään samalle pannulle kuin missä broilerit paistetaan !