Tässä taas erinomainen pastakastike, nopea ja helppo. Tätä syödään aika usein meidän perheessä.
Pastaa omiin tarpeisiin.
300g pizza/kinkkusuikaletta
1pkt pekonia
1 iso sipuli
1prk tomaattimurskaa
2rkl valkosipulimurskaa
0,5dl kuohukermaa
aromisuolaa
cayannepippuria
mustapippuria
n.1 rkl lihaliemijauhetta tai puolikas lihaliemikuutio
oreganoa
kuivattu (tai tuoretta) persiljaa
Paista pekonit pannulla rapeiksi ja sen jälkeen siirrä ne talouspaperin päälle jäähtymään. Huuhdo pannu ja freesaa siinä sipulikuutiot,mausteet ja valkosipulimurska. Lisää tomaattimurska. Kun kastikepohja kiehuu, lisää siihen lihaliemijauhe/kuutio, kinkkusuikaleet,pilkotut pekonit ja kerma. Anna kiehua hetken. Tarvittaessa lisää tippa vettä. Tarkista maku ja tarjoa kypsän pastan kanssa.
Kommentit