Tässä taas erinomainen pastakastike, nopea ja helppo. Tätä syödään aika usein meidän perheessä.

1460431.jpg

Pastaa omiin tarpeisiin.

300g pizza/kinkkusuikaletta

1pkt pekonia

1 iso sipuli

1prk tomaattimurskaa

2rkl valkosipulimurskaa

0,5dl kuohukermaa

aromisuolaa

cayannepippuria

mustapippuria

n.1 rkl lihaliemijauhetta tai puolikas lihaliemikuutio

oreganoa

kuivattu (tai tuoretta) persiljaa

 

Paista pekonit pannulla rapeiksi ja sen jälkeen siirrä ne talouspaperin päälle jäähtymään. Huuhdo pannu ja freesaa siinä sipulikuutiot,mausteet ja valkosipulimurska. Lisää tomaattimurska. Kun kastikepohja kiehuu, lisää siihen lihaliemijauhe/kuutio, kinkkusuikaleet,pilkotut pekonit ja kerma. Anna kiehua hetken. Tarvittaessa lisää tippa vettä. Tarkista maku ja tarjoa kypsän pastan kanssa.