Nyt uskallan kertoa jo teillekkin :) Sain nimittäin tänään postissa kirjeen,jossa kerrottiin,että olen päässyt kouluun ! :) itseasiassa tiesin sen jo aiemmin,mutta halusin odottaa tätä virallista kirjettä ennen kun asiasta lörpöttelen :) Eli meitsistä tulee leipuri-kondiittori !!!! Jee Jee :) Outoa palata taas koulun penkille, mutta on se niin ihanaa. Jännittää kovasti ,mutta onneksi siellä on sitten ainakin yksi tuttu täältä blogimaailmastakin :)  (Hän varmasti kertoo myös omassa blogissaan tästä ilouutisesta,joten jätän sen vielä paljastamatta)

Kylläpä on meikäläisellä mennyt elämä uusiksi viimeisen vuoden aikana. Oman blogin aloittaminen, muutto maalle, oman yrityksen perustaminen, kihlajaiset ja nyt vielä kouluun pääsy :)   (Kohta varmaan tullaan alas pilvilinnoista ja lujaa... )

Kiitoksia varsinkin vakiokävijöille ja -kommentoijille, on aina ihanaa lukea kommenttejanne! Lisäksi haluasin kiittää myös myös Sekasopan Marieta ja Ullaa, koska heidän blogit löydettyäni innostuin tästä hommasta,ja ilman tätä innostusta en olisi elämässäni tässä tilanteessa missä nyt olen. KIITOS KAIKILLE :)

Blogini siis myös juhlii 1-vuotissynttäreitään,itseasiassa juuri tänään,joten sen kunniaksi voisin järjestää vaikka ARVONNAN :) sana on vapaa.

ARVONTA PÄÄTTYY KESKIVIIKKONA 11.6.08 klo 19.00 !!

EDIT: Lisäsin arvonta-aikaa päivällä !! Eli vielä kerkii hyvin osallistumaan ! :)

 

Edit: Arvonta on päättynyt !!!

Ilmoittelen voittajan myöhemmin...

Tässä vielä kinuskikakkua ensimmäisen vuoden kunniaksi,olkaapas hyvät :)

1615854.jpg