Minun ottamani huono kuva ei tee nyt oikeutta hyvälle ruualle, mutta suosittelen ehdottomasti kokeilemaan !
Ohje riittää n.2-4hengelle (riippuu syöjien annosmäärästä )
n. 3 dl tricolori simpukka-pastaa raakana
350g naudan jauhelihaa
1 iso sipuli
100g kirsikkatomaatteja
250g kesäkurpitsaa
pieni kourallinen cashewpähkinöitä
4dl ruokakermaa
100g juustoraastetta
kasvisliemikuutio
aromisuolaa
jauhelihamaustetta
(tarvittaessa hiukan tummaa maizenaa suurusteeksi)
1. Ruskista korkeareunaisessa paistokasarissa jauhelihat sekä pilkottu sipuli. Voit lisätä musteita jo tässä vaiheessa.
2. Pilko kesäkurpitsat paloiksi ja puolita kirsikkatomaatit. Kun jauheliha on puolikypsää, lisää myös kasvikset joukkoon.
3.Anna paistua kypsäksi, jonka jälkeen lisää kerma. Pata saa hautua nyt n.10min,välillä sekoittaen. Sen jälkeen lisää juustoraaste ja murenna myös kasvisliemikuutio joukkoon. Anna juuston sulaa pataan.
4. Lisää pähkinät. Kastiketta/pataa tehdessäsi keitä samaan aikaan pasta,jolloin ruoka on valmista !
Kommentit