Minun ottamani huono kuva ei tee nyt oikeutta hyvälle ruualle, mutta suosittelen ehdottomasti kokeilemaan !

2119816.jpg

Ohje riittää n.2-4hengelle (riippuu syöjien annosmäärästä )

n. 3 dl tricolori simpukka-pastaa raakana

350g naudan jauhelihaa

1 iso sipuli

100g kirsikkatomaatteja

250g kesäkurpitsaa

pieni kourallinen cashewpähkinöitä

4dl ruokakermaa

100g juustoraastetta

kasvisliemikuutio

aromisuolaa

jauhelihamaustetta

(tarvittaessa hiukan tummaa maizenaa suurusteeksi)

 

1. Ruskista korkeareunaisessa paistokasarissa jauhelihat sekä pilkottu sipuli. Voit lisätä musteita jo tässä vaiheessa.

2. Pilko kesäkurpitsat paloiksi ja puolita kirsikkatomaatit. Kun jauheliha on puolikypsää, lisää myös kasvikset joukkoon.

3.Anna paistua kypsäksi, jonka jälkeen lisää kerma. Pata saa hautua nyt n.10min,välillä sekoittaen. Sen jälkeen lisää juustoraaste ja murenna myös kasvisliemikuutio joukkoon.  Anna juuston sulaa pataan.

4. Lisää pähkinät. Kastiketta/pataa tehdessäsi keitä samaan aikaan pasta,jolloin ruoka on valmista !