Välillä täytyy syödä tuhdimpaakin ruokaa kuin pelkkää salaattia tai keittoa.. ;) Mutta kevyesti yritetään silti edetä....

1 pkt marinoimattomia broilerin rintafileitä

Itsetehty marinadi:

2-3 rkl vihreää pestoa

loraus öljyä

aromisuolaa

cayannepippuria

Lisäksi:

tummaa riisiä

porkkanaraastetta

Ruohosipulikastike:

2prk kevyt kermaviiliä
kuivattua ruohosipulia
aromisuolaa
chilijauhetta

sekoita ainekset.

Helpooa kuin mikä; Sekoita marinadin ainekset ja broilerit vahvassa muovipussissa sekaisin. Anna marinoitua mielellään pari tuntia. Keitä riisit kattilassa, ja muista että tummaa riisiä pitää keitellä kauemmin kuin "tavallista" riisiä !! ainakin 30min.
Paista broilerit pannulla ja valmista kermaviilikastike ja raasta porkkanat.