Viime viikonloppuna olin kakkumessuilla Englannin Farnhamissa katsastamassa alan uusia tuulia. ( Squire Kitchen's Exhibition 23rd )

Pari päivää meni todella nopeasti sokeri- ja suklaatöitä sekä mahtavia kakkuja ihastellen ja puntia tuhlaillen. Paljon oli nähtävää ja myös kotiin tuli ostettua paljon uusia työvälineitä ym. Näytteilleasettajia messuilla oli paljon ja hinnat olivat yleensä ottaen edullisempia kuin Suomessa, joten kyllä tuli selkä vääränä mm.sokerimassaa sieltä kannettua :) ...tottakai kun halvalla sai !! Nauru

Käykääs myös katsomassa Kakkuhelmen Pian juttua samaisesta reissusta !

Tähän alkuun muutama kuva hääkakkuosastolta...upeita luomuksia:

Kuvia tuli otettua todella paljon, mutta rajallisen tilan vuoksi esittelen täällä vain muutamia...

 

Mielestäni tässä kuvassa on ihanan vihreät sävyt !

Tässä kuvassa minä ja Eddie Spence MBE. Hän on yksi kuuluisimmista Royal Icing Piping-mestareista. Oli kunnia tavata hänet ja nähdä hänen työskentelyään paikan päällä. Täytyy sanoa, että tuo vanha Englantilainen herrasmies osaa kyllä asiansa !

Löytyipä messuilta myös Espanjalaisten taitureiden hedelmä- ja kasvistaidetta... kaikkea sitä voikin loihtia mm. vesimelonista, kesäkurpitsasta ja lantusta !

Tässä hellyyttävän suloinen nallekarhu-hääkakku

Tässä muutama kakku lisää...

Pakko laittaa vielä lopuksi kuva keväisestä puistosta <3 oli hiukan ankeaa tulla takaisin Suomeen kun taas oli tullut lisää lunta...

Reissu oli mahtava ! Kiitos siitä kaikille porukassa mukana olleille :)