Tämä on helppo suolainen illanviettoruoka. Käytin itse valmista Pirkan piirakkapohjaa, mutta toki pohjan voi tehdä itsekkin! minulla ei vain ollut tällä kertaa siihen aikaa..
1 pkt valmista piirakkapohjaa
400 g jauhelihaa
1pkt pekonia
1 iso sipuli
2 kananmunaa
n.1,5dl maitoa
ripaus mustapippuria ja suolaa
n. 2dl juustoraastetta
Painele sulanut piirakkapohja uunin kestävään vuokaan. Ruskista pekoni ja anna jäähtyä. Paista jauheliha ja pilkottu sipuli.Mausta. Lisää joukkoon pilkottu pekoni. Kaada jauhelihaseos vuokaan ja kaada muna-maitoseos päälle. Lisää päälle juustoraastetta ja paista uunissa 200asteessa n.10-15 min uunin tehosta riippuen, kuitenkin niin että muna-maitoseos on hyytynyt ja juusto on kauniin ruskeaa.
Kommentit