Tein tämän juustokakun vuokaan, joka on halkaisijaltaan 19cm.Hyvän makuista oli :) Päällä oleva "liisteri" olisi vain saanut olla vahvemman makuista.

807091.jpg

Pohja:

7 kpl (n.130g) Rainbown:n chocolite cookies- keksejä

50g voita

Täyte:

3 kpl liivatelehtiä

1,5 dl vispikermaa

200g philadelphia tuorejuustoa

0,5 dl sokeria

pieni tippa vettä

Päälle:

4 liivatelehteä

n. 2,5 dl vadelmamehua (vahvaa)

1. Murskaa keksit pieneksi, hienoksi muruksi. Pehmitä voi ja sekoita keksimuruun.

2. Laita irtopohjaisen kakkupohjan päälle leivinpaperi ja taputtele massa pohjalle.

3. Pistä täytteen liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.Vatkaa kermavaahto ja lisää siihen sokeri ja tuorejuusto.

4.Keitä pieni tippa vettä ja sekoita siihen vedestä puristetut liivatelehdet. Kaada kermavaahdon sekaan.

5. Kaada koko seos keksipohjan päälle. Kelmu vuuan päälle ja anna olla jääkaapissa mieluusti yön yli. (tai vähintään muutaman tunnin)

6. Seuraavana päivänä tein päällysteen: Laita taas liivate lehdet kylmään veteen. Kiehauta pieni tippa vadelmamehua ja lisää siihen liivatteet. Tämä sekoitetaan loppuun vadelmamehuun. Kaada seos juustokakun päälle ja anna olla jääkaapissa vielä muutaman tunnin. (itse annoin olla taas yön yli.)

7.Irrota juustokakku varovasti vuuasta ja koristele esim. vadelmilla :)

807093.jpg