Tämä oli aivan ihanan makuista :) kesäisen pirtsakkaa ! Hukkasin tosin tämän ohjeen, mutta lisään sen heti tänne kun löydän sen ! Alkuperäinen ohje löytyy Santa Marian sivuilta tai caipirinha drink mix-pussin kyljestä, mutta muokkasin hieman ohjetta omanlaisekseni. Tässä kuitenkin kuva..

1764280.jpg

Edit: Nyt ohje löytyi viimeinkin..onneksi :) Kas tässä:

Pohja:

1pkt (200g) Marie-keksejä

100g voita sulatettuna

 

Täyte:

200g sitruunatuorejuustoa

200g vaniljatuorejuustoa

1pss caipirinha drink mixiä

2 dl kuohukermaa

n. 1dl tomusokeria (oman maun mukaan )

n.1,5 dl sitruunamehua

5 liivatelehteä  (+vettä liotukseen)

 

Murusta keksit tehosekoittimessa hienoksi muruksi ja lisää sulatettu voi sekaan, sekoita hyvin. Laita keksi-voiseos irtopohjaisen kakkuvuuan pohjalle, mihin on laitettu  leivinpaperi. Laita jääkaappiin odottamaan.

Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.Vatkaa kuohukerma vaahdoksi ja lisää siihen tuorejuustot, caipirinha drink mix, tomusokeri ja n.0,5dl sitruunamehua.

Kiehauta loppu sitruunamehu ja sekoita "kuivaksi" puristetut liivatelehdet mukaan. Kaada neste ohuena nauhana ja koko ajan sekoittaen täytteen joukkoon. Kaada täyte keksipohjan päälle ja laita jääkaappiin. Anna hyytyä mieluusti seuraavaan päivään asti. (kuitenkin vähintään 2-3 tuntia)

Koristele esim. tuoreilla mansikoilla, kiivillä, sitruunavipaleilla, hunajamelonilla, sitruunamelissan lehfillä, viinirypäleillä ym...