Kävin ihastelemassa Tikkunekun tekemää suklaamoussekakkua ja pakkohan sitä oli kokeilla =) Tämä oli todellakin kokeilemisen arvoista ja TODELLA hyvää! Tästä tuli uusi lempparini.Hiukan muuttelin ohjetta omanlaisekseni.

836160.jpg

Pohja:

1 pötkö minttu-Dominoja

n. 50g voita sulatettuna

Täyte:

200g suklaata (itse käytin Pandan tummaa suklaata)

2 munaa

2rkl sokeria

200g maustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia)

1,5dl vispikermaa

1dl kinuskikastiketta

0,5dl vettä

3rkl kaakaojauhetta

3 liivatelehteä

Ohje:

Valmista ensin pohja: Hienonna keksimurut ja sekoita tasaiseksi massaksi sulatetun voin kanssa. Painele massa irtopohjaisen vuuan pohjalle(missä on leivinpaperia alla). Sitten täyte: Sulata suklaa varovasti mikrossa.Vatkaa vispikerma ja lisää siihen kinuskikastike. Laita kylmään odottamaan. Pistä liivatteet kylmään veteen likoamaan. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää sihen tuorejuusto ja suklaa. Kiehauta vesi ja lisää siihen kaakaojauhe. Sekoita kiehuvaan nesteeseen liivatteet, ja sekoita sitten täytteeseen.Lisää sekaan myös kinuskikerma. Kaada täyte vuokaan keksipohjan päälle.Anna olla kylmässä mieluusti yön yli. Irrota varovasti vuuasta ja koristele.

Itse pursotin reunoille vaalenpunaiseksi värjättyä floravispiä ja keskelle kokeilin värjätä kuvan itsetekemäni sabluunan avulla.

836163.jpg