1009341.jpg

450g rosépippurimarinoituja broilerin fileesuikaleita

1pkt pekonia

2 sipulia

1 prk creme fraichea

n.1,5dl vettä

1/2 pkt koskenlaskija sulatejuustoa (viherpippuri)

suolaa

rosépippurirouhetta

kanelia (n.1rkl)

jauhettua inkivääriä (n. 1-2tl)

currya (n.2tl)

chilijauhetta

 

Paista ensimmäisenä kuumalla pannulla pekonit kauniin ruskeiksi ja rapeiksi. Siirrä ne sitten sivuun jäähtymään talouspaperin päälle. Pese pannu ja kuivaa hyvin. Paista siinä sen jälkeen broilersuikaleet (öljyssä). ja pilkottu sipuli. Lisää joukkoon ranskankerma (creme fraiche) ja pilkottu sulatejuusto. Leikkaa pekonit pieneksi silpuksi ja lisää kastikkeeseen. Lisää myös vesi ja mausteet. Anna hautua että mausteet "heräävät" ja kastike paksuuntuu sopivasti. Muista maistaa ja lisää mausteita tarvittaessa, tarjoa esim. jasminriisin kera.