Mitä enemmän sipulia, sitä parempi maku ! =)

911853.jpg

400g jauhelihaa

1 jättisipuli (varmasti tulee ainakin 300g pilkottua tavaraa!!! )

1-2tl valkosipulimurskaa

1prk ruokakermaa

aromisuolaa

mustapippuria

cayannepippuria

jauhelihamaustetta

lisäksi esim. spagettia

Pilko sipuli pieneksi ja ruskista jauhelihan kanssa pannulla. Itse teen kaikki ruuat "jenkkityyliin" ei laitan kylmälle pannulle jauhelihan tmv. sipulit ja mausteet ja sitten vasta alan kypsentämään. Tottakai jauhelihan voi ensin ruskistaa ja sitten kuullottaa sipulit jne...mutta mielestäni arkiruua pitää tulla "nopeasti" ja tämä kyllä vähän nopeuttaa hommia. Ja ohje jatkukoon =) eli kun jauheliha on kypsää lisää kerma. anna hautua rauhassa. jos tuntuu lirulta, niin kastikken voi tarvittaessa suurustaa valmissuurusteilla taikka vehnäjauho-vesiseoksella. (jos käytät tätä tapaa, muista siivilöidä suurus ). Tarjoa spagetin kanssa.