Mitä enemmän sipulia, sitä parempi maku ! =)
400g jauhelihaa
1 jättisipuli (varmasti tulee ainakin 300g pilkottua tavaraa!!! )
1-2tl valkosipulimurskaa
1prk ruokakermaa
aromisuolaa
mustapippuria
cayannepippuria
jauhelihamaustetta
lisäksi esim. spagettia
Pilko sipuli pieneksi ja ruskista jauhelihan kanssa pannulla. Itse teen kaikki ruuat "jenkkityyliin" ei laitan kylmälle pannulle jauhelihan tmv. sipulit ja mausteet ja sitten vasta alan kypsentämään. Tottakai jauhelihan voi ensin ruskistaa ja sitten kuullottaa sipulit jne...mutta mielestäni arkiruua pitää tulla "nopeasti" ja tämä kyllä vähän nopeuttaa hommia. Ja ohje jatkukoon =) eli kun jauheliha on kypsää lisää kerma. anna hautua rauhassa. jos tuntuu lirulta, niin kastikken voi tarvittaessa suurustaa valmissuurusteilla taikka vehnäjauho-vesiseoksella. (jos käytät tätä tapaa, muista siivilöidä suurus ). Tarjoa spagetin kanssa.
Kommentit